Fem nye partnere i Umwelt

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Med en ny partnerstruktur udvider bureauet ejerkredsen fra 4 til 9 personer. Yngste nye partner er 25 år, den ældste er 36 – alle med en digital baggrund.

Umwelt har på få år vokset sig til – fra et mindre bureau til et mellemstort ét med næsten 50 medarbejdere. Det kan kalde på, at flere personer føler ansvar for at løfte bureauet. Og netop med dét afsæt kan Umwelt nu præsentere fem nye partnere.

”Jeg er stolt af kunne meddele, af vi pr. 1. august har udnævnt fem associerede partnere på Umwelt, som alle har købt sig ind i bureauet. De har alle en digital baggrund, hvilket giver en meget god indikation af, hvor dette marked har bevæget sig hen,” siger Martin Michael Hansen, der er adm. direktør og partner i Umwelt.

De fem partnere har været på Umwelt i snit en håndfuld år, og det er pudsigt nok to af de yngste – Esben Sohl og Christian Werther på 25 – der har den længste anciennitet med hhv. otte og syv år.

  • Neal Drasbeck, 36 år: Art & Design Director. Har en baggrund fra bl.a. Zupa, Hello Group og DDB. De seneste tre år på Umwelt.
  • Søren Anker, 28 år: Head of Production. Har en baggrund fra Hjaltelin og Very. Seneste halvandet år på Umwelt.
  • Christian Werther, 25 år: Senior Production Designer med en baggrund fra Fonqi og Konstellation. I alt syv år hos Umwelt.
  • Adam Skovbæch Pedersen, 35 år, Senior Consultant med en baggrund fra bl.a. Fonqi/Umwelt, hvor han har været seks år.
  • Esben Sohl, 28 år, Senior Consultant med en baggrund fra bl.a. Fonqi/Umwelt hvor han har været otte år.

Umwelts partnerstruktur er ny, og om baggrunden for den siger Martin Michael Hansen:

”Strukturen sikrer, at flere bærer ansvaret for kvalitet og økonomisk performance – og det er tvingende nødvendigt, hvis man ønsker et moderne bureau i dagens Danmark. Vi har brug for de absolut bedste og dygtigste medarbejdere, og det er disse fem partnere eksempler på – nogle, der klarer ‘cuttet’ og leverer på adskillige parametre.”

Han tilføjer:

”Disse fem unge mennesker repræsenterer derudover den næste generation af bureaufolk, som vi ønsker skal sætte standarden på Umwelt og i branchen. Vi har generelt altid haft et fokus på kompetente medarbejdere, hvilket bl.a. afspejler sig i, at Umwelt idag har tre ansatte i Berlingske Business Talent 100.”

Ud over de fem associerede partnere ejes Umwelt af fire senior partnere: Steen Søndergaard, Mikkel Heideby, Ralf Sohl og Martin Michael Hansen, hvoraf de tre sidstnævnte er aktive partnere. 

Det giver i alt 9 mænd og 0 kvinder.

“Kønnet har ikke betydning for, hvorvidt man kan være partner eller ej – og det er tilfældigt, at det er mænd. Vi har mange kvinder på bureauet – også i ledende stillinger inden for planning, økonomi og udvikling. Og vi har en kvinde i bestyrelsen – Sheela Maini Søgaard fra BIG,” siger Martin Michael Hansen.