Femern har valgt digitalt bureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

De store anlægsarbejder kan gå i gang i 2016, om alt går vel. Men allerede efter sommeren skal ny hjemmeside være klar – og blandt fire bud har Femern valgt sit bureau.

Før den faste forbindelse mellem Danmark og Tyskland under Femern Bælt overhovedet tager form, har Femern A/S valgt det bureau, der skal levere projektets ”nye og topmoderne hjemmeside”.

Valget er faldet på DIS/Play, skriver Femern A/S i en pressemeddelelse.

Femern-forbindelsen er et megaprojekt, som alle skal have mulighed for at følge med på internettet. Derfor har Femern nu valgt det danske digitalbureau til at hjælpe med at lave fremtidens tunnel-hjemmeside.

”Vi har fået fire rigtig gode bud, og det har været et meget svært valg. DIS/Play er et topprofessionelt bureau, der kan hjælpe os med at lave en moderne og brugervenlig hjemmeside på både dansk, tysk og engelsk,” siger Ajs Dam, kommunikationsdirektør for Femern A/S.

Femern A/S’ hjemmeside skal i byggefasen formidle projektet til en bred vifte af målgrupper. Der lægges vægt på en informativ og brugervenlig hjemmeside, som både kan rumme fascinationen for megaprojektet og formidle naboinformation til borgere og turister i området.

”Vi ved fra andre megaprojekter, at interessen for at følge arbejdet er stor – også på internettet. Derfor skal Femern A/S også have en hjemmeside, hvor det er muligt at følge tæt med, næsten som at være der selv”, siger Ajs Dam.

Hjemmesiden skal være klar efter sommeren 2015.