Forlængelse af deadline gav bagslag

Peter Engholm
25@mail.dk

Creative Circle Award har normalt deadline i december, men rykkede den til januar. Travlhed på bureauerne gør imidlertid, at Creative Circle udskyder dagens deadline med en uge.

Over 700 arbejder blev indsendt til Creative Circle Award 2011, og tilsvarende bredde skulle der også gerne være i årets award. Det bliver der måske også, men det er for tidligt at sige endnu.

Var der da ikke deadline i dag? Jovist, men den er blevet skubbet, forklarer David Asmussen, bestyrelsesmedlem i Creative Circle.

“Vi plejer at have deadline på indsendelse i december, men rykkede det denne gang til januar. Det giver umiddelbart en måned ekstra, men gav i stedet bagslag. For bureauerne har simpelthen for travlt i denne tid,” siger David Asmussen.

“Vi bliver lige nu kimet ned af bureauer, der gerne vil deltage – de har udført arbejdet, men har endnu ikke lavet boards eller casefilm klar. De har bedt om udsættelse, og den har vi valgt at give dem – samt alle andre, der troede, at løbet var kørt med deadline i dag,” siger David Asmussen.

Udsættelsen gælder for alle, og ny deadline er sat til 6. februar. Følg med på nedtællingen på Creative Circles hjemmeside.