Af Peter Engholm 25@mail.dk

Creative Circle Award har normalt deadline i december, men rykkede den til januar. Travlhed på bureauerne gør imidlertid, at Creative Circle udskyder dagens deadline med en uge.

Over 700 arbejder blev indsendt til Creative Circle Award 2011, og tilsvarende bredde skulle der også gerne være i årets award. Det bliver der måske også, men det er for tidligt at sige endnu.

Var der da ikke deadline i dag? Jovist, men den er blevet skubbet, forklarer David Asmussen, bestyrelsesmedlem i Creative Circle.

“Vi plejer at have deadline på indsendelse i december, men rykkede det denne gang til januar. Det giver umiddelbart en måned ekstra, men gav i stedet bagslag. For bureauerne har simpelthen for travlt i denne tid,” siger David Asmussen.

“Vi bliver lige nu kimet ned af bureauer, der gerne vil deltage – de har udført arbejdet, men har endnu ikke lavet boards eller casefilm klar. De har bedt om udsættelse, og den har vi valgt at give dem – samt alle andre, der troede, at løbet var kørt med deadline i dag,” siger David Asmussen.

Udsættelsen gælder for alle, og ny deadline er sat til 6. februar. Følg med på nedtællingen på Creative Circles hjemmeside.

Kommentarer

  1. Tyndt. Og forventeligt… Som at opdrage børn: Mangel på konsekvens giver uopdragne børn 🙂 Mon ikke det samme sker næste år – og næste år. Det tror jeg nok!

  2. Ikke helt fair over for dem, som har fået præsentationerne skudt afsted, så godt som de nu har kunnet nå det, inden for tidsrammen?

  3. Dem der har “fået skudt præsentationerne afsted så godt som de nu har kunnet nå det inden for tidsrammen” har så muligheden for at rette i deres indsendelser. Vi prøver at gøre det så fair som muligt for alle.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club