Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Flere har efterspurgt det. Nu er det blevet muligt – at anvende RSS-feed på Bureaubiz. Desuden er vi flyttet.

Indhold, indhold, indhold. Således lyder vores vision for Bureaubiz, og da vi skulle i luften uden en øre på lommen, valgte vi at fokusere ressourcerne på gode historier frem for f.eks. funktionalitet. Det gik bl.a. ud over RSS-feed, som indtil nu ikke har været muligt.

Det har flere brokket sig over – og nu er der så rettet op på det. Nederst på forsiden – lige under listen med artikler – kan man nu tilmelde sig et RSS-feed, hvis man måtte ønske det.

Herudover er vi flyttet. Adressen er ikke mere Adelgade – derimod Ewaldsgade 3, 2200 København N.

Hilsen

Redaktionen

Kommentarer

  1. Tak for det – altså RSS.

    I bør også også indsætte link til RSS i sidernes header, så man kan se det direkte i browserens adresselinje.

    Og så ville det være rart, hvis man fik hele artikler i RSS, så man ikke skal klikke igennem til webstedet. Det ville være god service, og I kan jo sætte annoncer i feedet.

  2. Annoncer i feedet er en dårlig idé i min mening, omend det noget man ser mere og mere fra de udenlanske sites. Det giver unødig støj.

  3. Jo, annoncer i feed giver støj – ligesom annoncer på websteder giver støj. Men en væsentlig grund til, at de fleste medier undlader at udsende hele artikler i feedet er, at de vil have folk til at se annoncer på webstedet. Jeg vil hellere have hele artikler i feedet – med annoncer. Men det er måske bare mig?

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club