Fremadstormende svenskere vælger bureau i Danmark

peng

QlikTech er en svensk business intelligence virksomhed med hovedsæde i Pennsylvania, og til kommunikations- og markedsføringsbistand i Danmark har man nu lavet en bureauaftale.

Business intelligence-virksomheden QlikTech har valgt Discus Communications som integreret kommunikationsbureau i Danmark. QlikTech er svensk grundlagt i 1993 og har i dag hovedkontor i Radnor, Pennsylvania. For blev virksomheden placeret som “Leader” af analysevirksomheden Gartners Magic Quadrant inden for leverandører af business intelligence, og om sit nye bureau siger QlikTech:

“Discus Communications har et stort medienetværk og mange års erfaring med vores branche, og det har – sammen med deres engagement og proaktivitet – været afgørende for vores valg,” siger Erika Vereby, marketing manager for QlikTech i Finland og Danmark.

Specialet hos Discus Communications er teknologibaserede virksomheder, og for nylig valgte EMC – verdens største storage-leverandør – Discus som PR-bureau i Danmark.

QlikTech leverer bl.a. brugerorienterede business intelligence-løsninger, og her fremhæves QlikView, der får denne beskrivelse i pressemeddelelsen:

“QlikView bygger bro mellem traditionelle BI-løsninger og enkeltstående forretningsapplikationer.
QlikView gør det muligt for brugeren intuitivt at udforske og analysere virksomhedsdata, og løsningen kan implementeres på få dage eller uger – frem for måneder, år eller slet ikke. Den egenudviklede in-memory associative søgeteknologi gør det muligt for brugeren frit at udforske og analysere virksomhedsdata i stedet for at være låst fast af prædefinerede forespørgsler”.