Af Anja Christensen stud.ling.merc

Fridays nye partner kommer fra et designbureau, som han selv var med til at stifte. Partnerkredsen består nu af 11 partnere.

Kristoffer Dahy Ernst bliver ny partner hos Friday, der samtidig betyder en udvidelse af Fridays partnerkreds. Han kommer fra det digitale designbureau Double, som han i 2014 var med til at starte op.

Hos Friday får Kristoffer Dahy Ernst titel af kommunikationsrådgiver og skal bidrage til de digitale kommunikationsløsninger for bureauets kunder.

”Friday og deres mange seniorrådgivere har fantastisk godt fat i markedet, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at udvikle hinanden – og fremfor alt kunderne. Og det glæder jeg mig rigtig meget til,” siger Kristoffer Dahy Ernst.

Adm. direktør hos Friday, Lars Bo Kirk, siger at Kristoffer Dahy Ernst bliver værdifuld at få ind hos Friday, på grund af både professionelle og personlige kompetencer.

”Kristoffer taler flydende digitalt – og er bare enormt dygtig. Det ved vi fra en række digitale projekter, vi har lavet sammen med Double. Og så er han i øvrigt ganske enkelt meget svær ikke at holde af – hvilket betyder mindst ligeså meget for os,” siger han.

Kristoffer Dahy Ernst har tidligere været digital redaktør for Euroman og igennem en periode også været fast tilknyttet Berlingske som klummeskribent, samt optrådt som gæst i AK24syv og Radio24syv.

Nu udgiver han det ugentlige nyhedsbrev, Morgenpost.dk, som bringer læserne digitale højdepunkter fra ugen, der er gået.

Lars Bo Kirk påpeger, at der netop er behov for folk som kan rådgive på tværs af de digitale platforme:

”I dag er de fleste jo mere eller mindre digitale, men der er brug for nogle erfarne mennesker, der kan rådgive om og levere de klassiske ydelser på tværs digitale platforme, kulturer og medier. Og det bliver vi endnu bedre til med Kristoffer ombord,” siger Lars Bo Kirk.

Partnergruppen hos Friday består af Kristoffer Dahy Ernst, Claus Bendsen, Mikael Baden, Sune Bjørnvig, Mads Haukrogh, Anja Hellberg, Mette Ljunggren, Søren Skafte, Henrik Røjgaard, Anders K. Sørensen og Lars Bo Kirk.

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på  71 74 79 91

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • Årligt gå-hjem-møde
Køb nu

Kommentarer