Fyret Dwarf-direktør får nyt job

Julie Kolbeck
julie@kforum.dk

Efter Thomas Sofienbergs Dwarf-exit i marts ansættes han nu som executive director hos Magnetix. Efter fyringen havde han brug for en time-out, men ser nu frem til at starte i et bureau, han har beundret i årevis.

Thomas Sofienberg tiltræder 1. juni som executive director hos Magnetix. Her vil han være forretningsansvarlig for en betydelig del af bureauets danske forretning.

Thomas Sofienberg har arbejdet i den digitale industri i mere end 18 år og kommer senest fra en stilling som CEO hos Dwarf, der opsagde ham tilbage i marts.

En fyring, der faldt mange for brystet.

Han har tidligere slået sine folder i ledende stillinger hos Display og Creuna.

Christina Rind Helsbro, CCO hos Magnetix, ser frem til det nye samarbejde:

”Med Thomas får vi et menneske som både fagligt og værdimæssigt passer helt rigtigt ind hos os. Thomas har gennem mange år arbejdet med digital transformation og rådgivet nogle af landets absolut førende virksomheder. Vi er lykkelige for at kunne bringe ham i spil påbureauet. Thomas vil tegne en del af vores forretning ligesom han vil drive nogle helt bestemte indsatser påtværs af norden.”

Thomas Sofienberg anser selv Magnetix som én af Danmarks bedste arbejdsplader, som han både har misundt og beundret i årevis:

”Jeg glæder mig enormt meget til at starte hos Magnetix. Både fordi jeg ved det er en af Danmarks bedste arbejdspladser med værdier det helt rigtige sted, men ogsåfordi de er super skarpe hele vejen rundt med nogle af branchens bedste påalle pladser. Jeg har jo kigget lidt jaloux pådem som konkurrent i mange år, men samtidig beundret dem for deres evne til at skabe værdi for både kunderne og sig selv.”

Han fortsætter:

”Jeg er sikker på, de kan udfordre mig, samtidig med jeg forhåbentligt bringer nyt ind med min erfaring indenfor digital forretningsudvikling og transformation. Egentlig var valget ikke såsvært, men havde brug en timeout. Men nu kribler det altsåi kroppen og hovedet for at komme i gang igen.”