Ga-Jol og Hummel går ud i fælles kampagne

Peter Engholm
25@mail.dk

De to oldschool brands går sammen for at hylde fodbold VM – med æsker iklædt otte forskellige landsholdstrøjer.

Som optakt til VM i Sydafrika udsender Ga-Jol en ny serie af æsker designet med inspiration fra de klassiske Hummel landsholdstrøjer. Udover den danske landsholdstrøje, der naturligvis pryder æsken Original Rød, har bl.a. den brasilianske, italienske og tyske landsholdstrøje taget opstilling på lakridshylderne.

“Sidste år lod vi en række kunstnere og modeskabere designe Ga-Jol æskerne. Vi ville gerne tage tråden op og krydsede fingre for, at temaet kunne blive VM, så da landsholdet så kvalificerede sig, blev vi ekstra begejstrede og satte damp på kedlerne. Vi ser Ga-Jol som et nationalklenodie, der egner sig til at være rammen om en hyldest til landsholdet og VM i det hele taget,” siger Gitte Korsholm Kristoffersen, brand manager hos Ga-Jol.

Hun er selv stor fodboldfan og blogger om VM og projekt VM Ga-Jol på kampagnesitet www.vmgajol.dk.

VM Ga-Jol æskerne er blevet til i samarbejde Fireball – bureauet, der også var med til at lancere designer-æskerne, og som – i den anden grøft? – er aktuel med kampagnen for Dagbladet Information.

Hos Hummel begrunder ejeren Christian Stadil samarbejdet således:

“Ga-Jol har faktisk ret meget tilfælles med hummel. Begge brands er old school – en blanding af humor, tradition og alligevel en vis fremadsynethed. Og så er vi begge spillere på et globalt marked, hvor vi er oppe imod store modstandere – og man bliver stærkere, hvis man løfter i flok.”

VM Ga-Jol, der kan ses her,  kommer i følgende varianter:

Salt Lakrids – Spanien (El Lakrisol), Ren Lakrids – Tyskland (Lakritzauer), Polet Lakrids – Holland (Van Lakrits), Granatæble Lakrids – Brasilien (Lakrisinho), Original Blå- Italien (Lakrizini), Salmiak Lakrids – USA (Lakrijohnson), Original Rød – Danmark (Lakridsen), Mint Lakrids – Argentina (Lakristeban).