Gammel Bergsøe-mand takker af. CBC får ny adm. dir.

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Claus Bruun har nu forladt Cross Border Communication, og overladt posten som adm. dir. til Ali Shah.

Generationsskiftet har været under forberedelse længe, men denne sommer blev det endeligt: Adm. dir. og oprindelig medstifter, Claus Bruun, har forladt Cross Border Communication – det tidligere Bergsøe 3 – og overladt ledelsen af bureauet til en ny mand.

Den nye adm. dir. er blevet Ali Shah, der har været i bureauet i mere end 10 år.

Med sig i ledergruppen har han Jeppe Grangaard (kreativ) og Ralph Krøyer (new bizz), der begge også har været i bureauet i mere end 10 år. Desuden tiltrådte Claus Leinøe som kontaktdirektør i februar og er også en del af ledergruppen. Claus Leinøe kom fra Ogilvy & Mather.

Hvad angår ejerskab har Ali Shah, Ralph Krøyer og Jeppe Grangaard i flere år stået som ejere med hver sin lige store andel.

Cross Border Communication er specialiseret i international B2B markedsføring, og omkring bureauets situation siger Ali Shah, at han forventer bureauet kommer ud af året med et resultat omkring 0 kr.

De internationale eksportmarkeder har været hårdt ramt, men Ali Shah noterer, at der kommer flere og flere små “grønne skud”, og bureauets kunder ser ud til at blive mere aktive i 2. halvår.