Godsejers bryggeri har valgt nyt bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

Krenkerup Bryggeri søgte blandt en håndfuld bureauer, der har både nationalt virke og kendskab til Lolland/Falster. Konkurrencen blev vundet af Knuthenborgs bureau.

Krenkerup Gods på Lolland har været ejet af den samme slægt siden 1367 – tilsvarende stamtræ har godsets bryggeri ikke, da det er fra 2008.

Øllen er lokal, men nu står Krenkerup Bryggeri over for en egentlig markedslancering med kreativ udvikling og implementering af platform, koncept, PR og generel marketing håndtering – indtil videre stadig med et lokalt fokus.

Bryggeriet henvendte sig derfor til en håndfuld københavnske bureauer, da man havde brug for et bureau med nationalt udsyn og lokal indsigt. Og efter at have vurderet præsentationerne faldt valget på Monopolet i Filmbyen i Hvidovre.

Krenkerup-ånden var ramt præcist, lød det, og bureauet har derudover et stærkt kendskab til netop Lolland/Falster – som bureau gennem flere år for Knuthenborg Park & Safari.

Godsejer Patrick Reventlow-Grinling fra Krenkerup Gods og Bryggeri siger om bureauvalget:

“Det var især indstillingen til markedsudfordringerne, der gjorde udslaget. Monopolet udviste stor kreativitet, fleksibilitet og forståelse for vores situation og behov – og var ikke mindst særlig dygtige til at kombinere strategi og taktik. Det var den rette blanding af kemi, kompetencer og forretningsforståelse.”

Hos Monopolet ser kreativ chef og partner, Christian Larsen, frem til opgaven – som på behagelig vis ikke er krisebetonet:

“I disse tider er det en dejlig afveksling, når kunden kan se fordelen i, at der optages et langvarigt strategisk samarbejde med en høj grad af branding – frem for at sætte alle ressourcer ind på et kortsigtet salg lige nu og her. Den overordnede platform har vi på plads, og konceptet for 2010 bliver nu fulgt til dørs for fuld tryk. 2010 har primært fokus på lokalområdet, og tankerne for 2011-udviklingen er sat i gang, så vi hele tiden formår at føre historien videre, der hvor slutbrugeren befinder sig.”

Læs mere om Krenkerup Bryggeri her.