Grafisk bureau overtager billedbureauer

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

På 5 år er detKoncept vokset fra 10 til godt 40 medarbejdere – senest har bureauet føjet et fotostudie og billedbehandlingsfirma til.

Det grafiske bureau detKoncept har kontorer i Esbjerg, Odense og København – og pr. 1. juni med noget større tyngde i netop København.

Bureauet er blevet moderselskab for billedbehandlingsfirmaet Graphic Pro og fotostudiet Photo Company, der begge holder til i Esromsgade på Nørrebro i København.

DetKoncept, der er en del af Jysk Fynske Medier koncernen, er siden 2010 vokset fra 10 til godt 40 medarbejdere. En mindre del er beskæftiget med markedsføring og kommunikation for Jysk Fynske Medier. Resten er beskæftiget med en række lokale, nationale og internationale kunder.

Stifteren og lederen af Graphic Pro og Photo Company, Ida Sandberg, bliver kundechef i detKoncept og skal stå for kundekontakt og salg til nuværende og nye kunder.

Thomas Sander, adm. direktør i detKoncept, siger.

”Det er et perfekt match for os. Graphic Pro og Photo Company tilfører nye kompetencer, og vi har næsten ordret samme mantraer: ”Hjælpsom” – Omhyggelig – Kvik”. Det er vigtigt at have det samme mindset og den samme fokus på kunderne.”

Ida Sandberg tilføjer:

”Det er rart at være en del af et større hus, hvor der ikke bare er flere kompetencer, men også større muligheder for at sætte handling bag ordene.

Det er sjovest, når tingene flytter sig, og det er jeg sikker på, at de fortsat kommer til i det nye familieskab.”