Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Bureauet har hentet et team fra Andersen & Blæsbjerg, der kommer til at indgå i ledergruppen.

Guava har oprustet kreativt med ansættelsen af et team, der får titel af kreative direktører og bliver placeret i bureauets ledelse.

Der er tale om Jesper Thomsen og Jan Iversen, som umiddelbart kommer fra stillinger i Andersen & Blæsbjerg. Det er dog stillinger de kun har haft siden sidste sommer.

Før da var de hos nu hedengangne Scanad, og desuden har de en fortid som partnere i det netværksbaserede kommunikationsbureau, Wagawaga.

Det er nyt, at guava har kreative direktører med i ledergruppen, og det skyldes, at bureauet vil integrere sig op af i værdikæden.

“Vores udgangspunkt har ændret sig. Kunderne efterspørger en bredere ydelse fra vores side, og vi ønsker at kunne byde ind på hele pakken af klassiske bureauaktiviteter lige fra kreativ udvikling til eksekvering af kampagner,” siger adm. dir. Morten Petersen. Guava.

Ud over Scanad og har de to også været omkring bureauer som Livingbrands, Umwelt og &Co.

Jesper Thomsen er art director og grafisk designer, mens Jan Iversen har en B.Sc. i psykologi med fokus på reklame, kommunikation og påvirkning. Begge har modtaget adskillige nomineringer og priser for deres arbejde både internationalt og i Danmark.

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club