Eks håndboldstjerne forlader TBWA og går solo

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Hun har været med til at vinde store medaljer som holdspiller. Nu vil hun bruge erfaringerne fra håndboldkarrieren som selvstændig efter mange år i bureau- og mediebranchen.

Rikke Hørlykke har i efterhånden mange år været en del af bureau- og mediebranchen både på forskellige reklamebureauer, hos TV2, MTG Viasat, og som bureaukonsulent hos Scanpix, der er en del af Berlingske Media. 

Men nu vil håndboldspilleren, der var med til at vinde både EM- og OL-guld, bruge sine erfaringer og kompetencer fra håndboldkarrieren.

Rikke Hørlykke holder derfor ultimo maj op hos reklamebureauet TBWA for at starte sit eget firma, der får navnet Hørlykke Performance. 

”Jeg har lyst til at prøve noget andet end at flytte varer over disken. I stedet vil jeg flytte mennesker. Jeg er nysgerrig efter, hvor meget man kan flytte mennesker både mentalt og fysisk”, fortæller Rikke Hørlykke.

Sideløbende med arbejdet for TBWA har hun derfor taget en uddannelse som executive personlig træner.

Hørlykke Performance vil primært udbyde fysisk personlig træning, hvor fokus er på at træne så effektivt som muligt, men Rikke Hørlykke vil også i samarbejde med andre udbyde teambuilding til virksomheder, hvor der arbejdes med fysik og mindset.

Rikke Hørlykke har tidligere fungeret som håndboldekspert for diverse medier, men de senere år med fuldtidsjob og små børn har der ikke været så meget plads til det. Dette skal nu aktiveres igen. 

Den nye virksomhed er stadig kun i sin vorden, men Rikke Hørlykke håber, at hun vil være på plads med produkter og hjemmeside på den anden side af sommerferien.