Halbye Kaag JWT har hentet digital direktør hos In2media

peng

Der er både noget nyt og velkendt over bureauets nye digitale direktør: Ny mand i en ny rolle, men det er en tidligere medarbejder, der har gjort comeback.

I oktober stoppede Anders Wik som digital direktør hos Halbye Kaag JWT – men er fortsat tilknyttet huset som freelancer. Sidenhen er Rasmus Sanko tiltrådt som digital direktør i en ny rolle på bureauet, der således ser Sanko som en tilføjelse, snarere end en erstatning.

Halbye Kaag JWT har hentet Rasmus Sanko hjem til stillingen efter flere år hos In2media.  

Thomas Thorstholm, adm. direktør hos Halbye Kaag JWT, begrunder valget således:

”Rasmus kan skabe rammerne om bedre brugeroplevelser og et fundament for, at virksomheder kan tilbyde mere værdi med digitale værktøjer. Han er valgt på grund af sin tunge erfaring med at bygge platforme, som faciliterer interaktion mellem virksomheder, brands og deres kunder.”

For nylig blev Halbye Kaag JWT kåret som Årets Reklamebureau ved Creative Circle Award – bl.a. med priser i digital, design og reklame-håndværk, så man kan med sindsro kalde bureauet for bredt favnende.

Thomas Thorstholm ser da også Rasmus Sankos evner som centrale i reklamebureauets fortsatte overgang fra traditionel markedsføring til services og content markedsføring – altså fra at fokusere på at formidle et budskab til at fastholde kunderne gennem digital dialog.

En pressemeddelelse fortæller, at Rasmus Sanko hos In2media var med til at opbygge UX- og strategiafdelingen, der var primus motor i udviklingen af de prisvindende løsninger: ”Danske Tablet Bank”, ”E-bank Spending Overview” og senest den særdeles effektive ”MobilePay” – alle tre for Danske Bank.

I sin tid hos Halbye Kaag JWT var Rasmus Sanko desuden med til at udforme viralfilmen for Kræftens Bekæmpelse med Mascha Vang i solariet. 

”Det er rigtigt spændende at være tilbage i Toldbodgade. Bureauet har udviklet sig voldsomt, siden jeg var der sidst, og det giver os rigtigt gode muligheder for at skabe fantastiske digitale løsninger på tværs af platforme og landegrænser”, siger Rasmus Sanko.