Halbye Kaag udvider igen den kreative afdeling

Peter Engholm
25@mail.dk

Denne gang med en enkelt person, der i lighed med det seneste team er hentet hos Saatchi. Og nu er afdelingen på plads, siger Simon Wooller.

Den kreative afdeling hos Halbye Kaag JWT er nu oppe på 14 personer – og på plads. I al fald i forhold til den nuværende kundebase, understreger kreativ direktør Simon Wooller.

Sidstemanden – foreløbig – er tekstforfatteren Kristian Eilertsen, der i 2007 gjorde opmærksom på sig selv, da hans team hos Uncle vandt en sølv-løve i Cannes. Siden gik turen til Saatchi & Saatchi, hvor han arbejdede sammen med Simon Wooller.

Wooller forlod Saatchi ved årsskiftet, og siden er fulgt tre unge løver – først Rasmus Petersen og Lasse Hinke, og nu Kristian Eilertsen.

“Vi stod og manglede en makker til Søren Lund, og da Kristian de seneste par år hos Saatchi heller ikke har haft nogen fast makker, så var det en god anledning til at sætte de to sammen,” siger Simon Wooller.

Sammensætningen af det nye team sker som følge af en omstrukturering i Halbye Kaag JWTs kreative afdeling.

“Vi har ændret – og optimeret – strukturen for at give vores kunder en bedre ydelse. Tidligere har vi opereret med løsere teams, hvor en tekstforfatter kunne have flere forskellige makkere. Min personlige opfattelse er, at faste teams er mere effektive,” siger Simon Wooller.

Han understreger, at den kreative afdeling også er på plads, hvad angår niveauerne – nemlig at alle niveauer fra junior til senior er stærkt repræsenteret, for dermed at kunne honorere de forskellige ønsker og krav fra kunderne.

Omvendt skal bureauets kunder ikke forvente opgaverne løst af freelancere.

“Ikke at jeg har noget imod freelancere, men forskellige freelancere medfører varierende kvalitet i løsningerne til kunderne, og freelancere har en anden tilgang til bureauets kunder end de fastansatte medarbejdere,” siger Simon Wooller.

Men det ligger også en fleksiblitet i at have freelancere …

“Ja, men hvis der er en pukkel af arbejde, så må vi arbejde det længere,” siger Simon Wooller.