Hello Mondays strategichef bag nyt bureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Bureauets navn er særpræget, men dets tilgang er stadig mere udbredt: Netværks-struktur. Midlet er at være en digital spilfordeler, målet er ikke at vokse sig stor, men stærk.

Efter to år hos et af landets mest markante digitalbureauer, Hello Monday, takker Asbjørn Poulsen pænt af som strategichef for at blive kreativ strateg i eget bureau.

”De seneste år har været en brydningstid for det klassiske bureau-begreb. Man kan kalde min butik for et netværks-bureau, og jeg ser, at kunderne har udviklet en solid forståelse for, at gode resultater ofte skabes, når det rigtige hold samles til den enkelte opgave,” siger Asbjørn Poulsen.

Han betegner sig selv som en digital spilfordeler, der gennem sit netværk og en forståelse for at få strategi, forretning og kreativitet til at spille sammen, tilbyder sig som ankerpunkt i kundernes digitale tilstedeværelse.

”Hvis man ser på bureauer, der klarer sig godt – Hello Monday, Spring/Summer, Think!Digital – så er de generelt af mindre størrelse, er deres kernekompetencer bevidst og indgår gladeligt i konstellationer med andre spidskomptencer. Over tid vil jeg gerne vokse til noget større end bare mig, men jeg har ikke ambitionen om at blive stor, derimod om at gøre kernen i netværks-strukturen stærkere. At være en håndfuld seniorfolk ville være en fin balance,” siger Asbjørn Poulsen.

Når du fremhæver Hello Monday som et godt eksempel, hvorfor så ikke bare blive?

”Fordi jeg har alderen og netværket til at prøve at skabe noget på egen hånd. Jeg har været i branchen i 10 år, og de seneste år med Hello Monday har været fantastisk uddannende for mig i måden at tænke bureau på. Det er et farvel, men også gerne et goddag, for med mine strategiske kompetencer ser jeg bestemt mulige samarbejder med Hello Monday,” siger Asbjørn Poulsen, hvis cv på bureausiden tæller Zupa, Wemind og Re: – og derudover bl.a. manager, digital marketing, hos Egmont.. 

Og bureauets navn? Magic People * Voodoo People. Som hjemmesiden forklarer: Hvis det var Asbjørn Poulsen alene, uden kompetente venner, så skulle People være erstattet med Person.

“Jeg skyndte mig at vælge noget, mens jeg kun havde mig selv at skændes med om det. Og så blev ideen til virksomheden født med en solid omgang 90er-beats i ørerne. Ja, så gammel er jeg,” siger Asbjørn Poulsen.