Her er Partners’ premiere for de Konservative

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Det Konservative Folkeparti blev udfordret af Wibroe, Duckert & Partners. Nu er parterne klar med den første kampagne – og den ønskede kant. Se den her.

I begyndelsen af marts kunne Det Konservative Folkeparti officielt præsentere sit samarbejde med Wibroe, Duckert & Partners, og nu – ikke uvæsentligt – følger så en kampagne, der dermed melder partiet klar til det folketingsvalg, som med sikkerhed kommer inden for fem måneder.

Optakten har ellers været turbulent, idet partiet i november opsagde sit samarbejde med Integral, der kvitterede med en stævning. En retssag venter forude, men realistisk set nok først på den anden side af valget.

I mellemtiden kan partiet og Partners koncentrere sig om deres premiere-kampagne, der starter med at sige stop – både på print og outdoor – til bl.a. regeltyrani, tyven og grundskylden.

“Som politisk parti er vi gode til at fortælle historien fra A til Å – om at pengene skal passe, at der er råd til skattelettelser og styrket forsvar – men nogle gange er der en risiko for, at folk står af på halvvejen. Derfor har vi denne gang mere kant på kampagnen og lancerer det endelige budskab først – og dernæst forklaringen. Og for at sætte det borgerlige præg, vi gerne vil, bliver vi nødt til at sige stop til at begynde med. Ellers bliver grundlaget for shaky” siger Søren Vandsø, partisekretær i Det Konservative Folkeparti.

Han tilføjer:

“Wibroe, Duckert & Partners udfordrede os voldsomt i processen. De var gode sparringspartnere, tekstsnedkere og erfarne i at arbejde med synlighed – og helt afgørende og grundlæggende: Der var dybde og ikke kant for kantens skyld, idet WDP forstår vores DNA og historie.” 

Tilsvarende markant er partiets leder, Søren Pape Poulsen, i en udmelding simultant med annoncerne. Her lancerer han tre konservative krav; Den offentlige sektor må ikke vokse, skatten skal ned og borgernes retsstiling skal styrkes.

Kampagnen er første skridt i et forløb, hvor der skiftes gear i næste uge.

Forneden ses annoncen, der er ude i flere dagblade i dag, samt de seks outdoor, der er oppe over  hele landet.