Af Peter Engholm 25@mail.dk

Det aarhusianske digitalbureau køber fire år gammelt bureau med fokus på mobilsites og apps. Heyday er nu oppe på 20 medarbejdere.

Digitalbureauet Heyday i Aarhus har dags dato indgået en overdragelsesaftale med mobil-bureauet Media On media, der udvikler mobilsites og mobile apps og bl.a. har udviklet mobile løsninger for kunder som Hay og Voxhall.

Medstifter og ejer af Media On Media, Carsten Hebsgaard Nielsen, var ankermanden med en række salgsfolk og udviklere tilknyttet. Han er nu ansat som en del af projektlederteamet på Heyday.

“Det mobile marked vækster, og det er vi en del af. Vi har gennem den seneste tid foretaget en række ansættelser til styrkelse og udbygning af bl.a. dette område,” siger Anders Lorentz, strategic director og partner i Heyday.

Bureauet, der tidligere på måneden vandt en FWA for mobilsitet til Vero Moda, har inden for de seneste måneder ansat AD’er Anders Nørregaard Rasmussen (tidl. Aarhuskontoret), iOS udvikler Almir Mesanovic (Designit) og frontend udviklerne Kim Emil Vesterbirk (Nörd) og Maria Lauritsen (Media workers).

Med de seneste ansættelser og dagens køb er Heyday nu oppe på 20 fastansatte medarbejdere, hvilket indikerer en fortsat fremgang jf. de seneste regnskaber.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club