Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

En langvarig Partners-kunde har de sidste to år ikke rigtig kunnet beslutte sig. Nu sker det tredje bureauskift på to år.

Opdateret: En modernisering af Kaj og Bøje var åbenbart alligevel ikke det, der skulle til for Scandlines. Nu skifter man igen bureau – for tredje gang på to år.

Kaj og Bøje er et gammelt og meget anerkendt Partners-univers, og Scandlines er således en langvarig Partners-kunde. I sommeren 2010 valgte man dog at skifte til Halbye Kaag JWT. Men det blev et kort samarbejde for allerede i starten af 2011 vendte man tilbage til Partners, og resultatet blev en modernisering af universet med introduktionen af polske Piotr.

Også dette samarbejde blev dog kort. Ifølge Bureaubiz’ oplysninger er Partners blevet udfordret af Hjaltelin Stahl – med det resultat at Scandlines nu igen skifter bureau.

Oplysningerne er adskillige og de peger alle i samme retning – alligevel afviser salgs- og marketingdirektør, Henrik Bjørner Søe at kommentere på, hvad han betragter som hypoteser og rygter.

“Vi synes at Wibroe, Duckert & Partners er et superprofessionelt bureau, der har lavet gode kampagner for os. Men for en virksomhed som vores vil alt altid være til overvejelse. Vi har ikke nogen aftale om at skifte bureau, men hvis vi en dag har det, så skal vi nok offentliggøre det,” siger Henrik Bjørner Søe.

Det er ikke kun på bureaufronten, man finder turbulens. I perioden, hvor man var hen over Halbye Kaag og tilbage til Partners, var Christian Bech Høngaard marketingdirektør – et job som han forlod for et år siden efter blot et år til fordel for et nyt job hos Damco.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club