Hjaltelin Stahl og DDB henter strategisk direktør hos hinanden

Peter Engholm,
journalist

Christian Budtz, strategisk dir. i NORD DDB, skifter til Hjaltelin Stahl, og Michael Kowal går den anden vej for at blive strategisk direktør. Begge indgår i ledelsen i de respektive bureauer.

Det kunne ligne en strategisk byttehandel, men det er det nu ikke. Det begyndte i begyndelsen af året, da Susanne Lund sagde pænt farvel til Hjaltelin Stahl og posten som strategisk direktør.

Denne post er nu blevet besat af Christian Budtz, der kommer fra NORD DDB, hvor han havde samme titel og funktion.

Christian Budtz

Det efterlod en ledig plads hos DDB, som har fundet sin nye strategiske direktør hos selvsamme Hjaltelin Stahl. Det er Michael Kowal, der var senior strategic planner på bureauet.

Christian Budtz har de seneste 10 år arbejdet i DDB-netværket – bl.a. i Stockholm og Toronto, hvor han var senior vice president i DDB Canada.

”Jeg har været fantastisk glad for min tid hos DDB. Der skulle en virkelig attraktiv mulighed til for at flytte mig, og den mulighed kom med Hjaltelin Stahl. Her blev jeg gennem vores dialog fascineret af den rejse, som bureauet er på – visionen, kulturen, menneskene og den plan, Accenture Interactive har for vores nordiske ambitioner. Så det var lidt for spændende at sige nej til,” siger Christian Budtz.

”Og så synes jeg, det er sjovt at kunne have daglig sparring med kreative verdensklassebureauer som Droga5, Kamarama og The Monkeys, som også er en del af familien.”

Hos DDB siger Michael Kowal om sit skifte:

”Hjaltelin Stahl er et fantastisk sted med nogle fantastiske mennesker. Så når jeg vælger at skifte, skyldes det blandingen af NORD DDB’s fundament og rivende udvikling. NORD DDB har alle dage været et stærkt kreativt bureau, der bygger på solid, indsigtsfuld strategi.”

Han tilføjer:

“Derudover har bureauet altid haft – og skal fortsat have – et stærkt fokus på den strategiske planner-del. Samtidig har bureauet, siden Annette Piilgaard og Mikkel Jønsson tog over sidste sommer, været inde i spændende transformation, som jeg glæder mig til at blive en del af.”

Michael Kowal er indtrådt som en del af ledelsen i NORD DDB Cph, og Christian Budtz er indtrådt som en del af ledelsen i Hjaltelin Stahl.

Michael Kowal