Hjaltelin Stahl opruster med chef for social media

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den nye chef er fundet hos Revolt og er indledningen på opbygning af ressourcer på sociale medier.

Hjaltelin Stahl har ansat en ny Head of Social Media. Der er tale om Martin Meyer, der kommer til bureauet fra Revolt men han har også været omkring Mindjumpers.

Martin Meyer skal fremover stå for udviklingen af Social Media Strategy og Community Management for Hjaltelin Stahls kunder.

Organisatorisk kommer han til sidde sammen med bureauets øvrige nøgle-strateger under ledelse af Steffen Hjaltelin, og hans ansættelse varsler en oprustning på ressourcer inden for social media.

“Vi bevæger os fra kampagner til en langt højere grad af community management, og det er et helt andet flow at skulle håndteres – som i øvrigt ofte også foregår sammen med andre afdelinger – som f.eks kommunikationsafdelingen – i en virksomhed. Derfor skal vi i gang med at opbygge en organisation af community managers under Martin Meyer,” siger Steffen Hjaltelin.

Han fortæller videre, at bureauets oprustning på at hjælpe kunder med at håndtere sociale medier allerede har givet resultat i form af nye opgaver. Han vil dog ikke sætte navn på kunderne.

“Vi opruster, så vi kan hjælpe vores kunder med generering af indhold og monitorering af de sociale medieplatforme på en måde, som aktiverer brandet og er synkroniseret med den øvrige kommunikation.  Den opgave er Martin den helt rette mand til at lede,” siger Steffen Hjaltelin og anfører, at bureauet faktisk har høstet priser for dets arbejde inden for den hurtigt voksende disciplin stort set hvert år siden 2007.