Irma.dk ruller net-indkøb ud i hele landet

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Brancheklip: Irma tror på, at for at lave overskud på internethandel, kræver det en omsætning i stor skala.

I denne uge ruller Irma.dk distributionen ud i hele landet, så alle danskere på nær de, der er bosat på ikke brofaste øer, kan købe Irmavarer over nettet. Det skriver Børsen.

Indtil nu har Irma leveret i det storkøbenhavnske område. Ifølge Irma selv, er deres tiltag med til at gøre onlinehandel med dagligvarer til et folkeligt gennembrud:

”Dette er et meget væsentligt skridt mod at give onlinehandel med dagligvarer sit folkelige gennembrud i Danmark,” siger kommerciel direktør i Irma.dk, Jesper Wacherhausen til avisen.

For den kommercielle direktør er det nu ikke det, at de er blandt de første, der går landsdækkende, der er det vigtigste. Det er snarere det at gå ud i stor skala.

Irma har det seneste år haft en omsætningsstigning på 80 procent og forventer ifølge avisen, at denne fordobles det kommende år med udvidelsen af distributionen af internethandlen.

Kæden tjener dog stadig ikke penge på internethandlen. Jesper Wacherhausen anslår i avisen, at man skal op i et niveau på omkring 500-700 mio. kr. før man kan tjene penge på onlinesupermarkeder.

Børsen, p. 11.