Ironman forlader direktørjob hos Carat

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Afgangen sker uden at have et nyt job. Det var tid til at udfordre sig selv.

“What doesn’t challenge you, doesn’t change you”, er en holdning, der præger Carats COO, Heinrich Thomsen. Og en af forklaringerne på, at han har valgt at sige sit job op uden at have et nyt på hånden.

Han har været hos Carat i 8 1/2 år og er i den tid rykket frem til en rolle som en del af ledelsen i Carat med det øverste ansvar for bureauets kontaktsektion, og er samtidig en del af bestyrelsen i Aegis Media.

“Jeg er en type, som har brug for at udfordre mig selv, og jeg er nået til et punkt, hvor jeg efter mange år hos Carat ikke ser så mange flere muligheder for udvikling og udfordringer. Så derfor var et spørgsmål om at være tro mod mine værdier og drage konsekvensen,” siger Heinrich Thomsen.

At udfordre sig selv gælder ikke kun jobbet – f.eks. har han i år gennemført 2 stk. Ironman i Nice og København. Det skete i en fornuftig tid og til dem der ikke ved, hvad en Ironman er, så er det 3,8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og en maraton (ca. 42 kilometer løb) i direkte forlængelse af hinanden.

Heinrich Thomsen er HD i Afsætning, og hans fremtid vil givet ligge inden for de kompetencer, han har opbygget – men om det bliver på bureau – og i givet fald i hvilken rolle og funktion, er ikke afklaret.

“Branchen forandrer sig meget og der opnår mange nye snitflader. Det giver mange nye muligheder for at anvende mine kompetencer, så nu vil jeg prøve at stå helt frit og se, hvad der byder sig af muligheder,” siger Heinrich Thomsen, der forlader Carat ved årsskiftet.

Han får de bedste anbefalinger med fra Carats adm. dir., Malene Birkebæk.

“Heinrich har været hos os i mere end otte år og har været en del af ledelsen og dermed den succes, som vi har oplevet. Jeg har selvfølgelig talt med ham om det, og forstår, hvad det er, der driver ham. Det er for mig at se udramatisk, og han skal have et held og lykke med herfra,” siger Malene Birkebæk, der er langt med en løsning til erstatning for Heinrich Thomsen. Det er dog ikke noget, hun ønsker at fortælle nærmere om på nuværende tidspunkt.