Jakob Blom går sammen med 3 år gammelt bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

Efter konkursen har han fundet et nyt sted at virke – hos et bureau, der har sagt farvel til en partner og kreativ direktør, som er flyttet til Buenos Aires.

Anew lever fortsat op til sit navn, idet bureauet, der på sin seneste fødselsdag fyldte tre år – nu tiltræder sig en kreativ direktør, der er tæt på at have længere anciennitet end bureauets øvrige medarbejdere tilsammen.

”Vi har indgået en samarbejdsaftale med Jakob Blom. Han er vores nye kreative direktør – med option på at blive partner i bureauet. Min hidtidige makker, Rune Degett, er taget til Buenos Aires for at følge kærligheden, idet han er rejst med sin kæreste. Han er ikke partner i Anew længere, men arbejder stadig for os,” siger Mads Duzenius, adm. direktør og – indtil videre – ene-ejer i Anew.

Jakob Blom er således hurtigt på benene efter konkursen med sit bureau, Allright Agency, i begyndelsen af måneden.

Ved dén lejlighed nævnte han en aftale om fremtidigt samarbejde, hvor rollen udelukkende bliver at være kreativ, og ikke administrativ.

”At være på holdet i Anew er næsten som at komme lige fra Reklameskolen: Frigjort og med stor lyst til at gå i gang med kreative løsninger. Det er en lettelse ikke at have så mange kasketter,” siger Jakob Blom.

Parterne har tidligere talt sammen, men dengang kunne en konstellation ikke falde på plads. Så meget desto større er glæden over, at det nu kan lade sig gøre.

”Vi supplerer hinanden godt: Anew er et strategisk veldrevet bureau, og Jakob har en dyb kreativ forståelse og med et hav af reklamekampagner i bagagen. Vi har hver vores kundekreds, og alle har taget godt imod det nye samarbejde, og Jakob og jeg har æstetikken til fælles – både i strategisk og kreativ forstand, ud fra en overordnet idé om at gøre det komplicerede enkelt.  Samtidig driver både Jakob og jeg newbizz, og det er dobbelt-op i forhold til Anew hidtil og Allright Agency,” siger Mads Duzenius.

I forbindelse med, at Jakob Blom flytter ind hos Anew, flytter Anew ind hos Jakob Blom – til lokaler i Ny Østergade, nær Kongens Nytorv i København. Her holder bl.a. mobil- og retailbureauet Inze.it til, med Hans Henrik Rasmussen, tidligere bestyrelsesmedlem i Allright Agency, som managing partner.

”Vi er otte medarbejdere i Anew, og yderligere to skal ansættes i løbet af sommeren. Vi har ikke ambitioner om at blive 20-30 i alt, men om at være en sund forretning. Vi har digitale samarbejdspartnere i huset, film- og emballage-kompetencer siddende i huset, og der er plads til 30-35 personer i alt,” siger Jakob Blom.