Jan Duckerts formue faldt med 14 procent

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Han er dog tilbage på 1. pladsen på listen over Danmarks rigeste bureaufolk – måske fordi Jimmy Maymann er gledet ud af listen.

Jimmy Maymann og Claus Moseholm har begge en bureaubaggrund. Men Goviral er i højere grad et medieselskab end et bureau, og så kan man diskutere, om de formuer begge opbyggede gennem salget af Goviral til AOL skal placere dem på listen over bureaubranchens rigeste, som Dansk Brancheanalyse udfærdiger.

Sidste år kom de med – og det placerede Jimmy Maymann på førstepladsen. Han er dog nu flyttet til udlandet – til et job som chef for Huffington Post – og han har taget sin formue med sig, så den ikke mere er til at registrere.

Det giver plads til, at Jan Duckert igen indtager pladsen som Danmarks rigeste bureaumand – med Jesper Kunde og Henrik Juul på 2. og 3. pladsen.

I realiteten en top, som den har set ud i adskillige år efterhånden.

Tidernes ugunst er dog ikke gået forbi. Jan Duckerts formue faldt med 14 pct. til 99,6 mio. kr., fremgår det af opgørelsen fra Dansk Brancheanalyse, som Børsen omtaler i dag.

Så har Jesper Kunde klaret det bedre med en vækst på 4 pct., og også Jan Duckerts makker gennem mange år, Henrik Juul, har klaret sig bedre med en vækst på 1pct.

Jesper Kunde bliver noteret til 99,1 mio. kr. og Henrik Juul til 96,4 mio.