Af Bureaubiz & The Orbit Agency

11 Festina-ryttere var på EPO. 11% mænd forventer at købe mindre sytråd ...

Julen er en spændende tid for alle, der går op i statistik. Og for alle os andre kan vi blot konstatere, at mens gløgg og sytråd generelt går frem i december, går hakket oksekød, kattemad og Jehovas Vidner tilbage.

Faktisk har Jehovas Vidner været støt faldende i 10 år. Det har ventetiden på operationer også. Kan der være en sammenhæng? Et nej til blodtransfusioner har kostet flere af vidnernes liv, men de kan ikke tage æren for nedgangen. Vidnerne må nemlig godt tage EPO ligesom Bjarne Riis’ hold, og det har knækket kurven, som man siger.

Og med circa 14.368 Jehovas Vidner her i landet, så er det godt nyt for EPO, der ellers har haft en svær tid i de sidste års Tour de France.

Big Data, Small Data, irrelevant info, buzz-words og anekdoter i et lunefuldt sammensurium bragt til dig af Bureaubiz & The Orbit Agency. Sammen med Norstat har vi lavet en analyse, hvor vi spørger et repræsentativt udsnit af danskerne om deres holdninger og adfærd i julen og kombineret det med data fra: Danmarks statistik og Religion.dk

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club