Af Bureaubiz & The Orbit Agency

80% flere konflikter i december. 0% får Swipp fremover ...

Der er mange, der får swipp i julen. Faktisk oplever 8 ud af 10 danskere flere konflikter i parforholdet i december. Og selvom skilsmisser har været faldende siden 2013, så holder december stand. Her er der stadig over 1.000, der bliver skilt mod for eksempel januar, hvor der kun er 450. Lidt det samme som forskellen mellem dem, der har MobilePay eller Swipp. Er det så beløbsgrænsen på 50.000, der får bægeret til at løbe over, eller konen, der får swipp, når hun kun har 10.000 på MobilePay til juleindkøbene? Det kan vi kun gisne om, og vi får nok aldrig svaret, efter at bankerne nu skiller sig helt af med Swipp.

Kun få grønthandlere fik swipp, og de behøver ikke bekymre sig om et julesalg uden Swipp. For selv om bananindtaget halveres, så stiger klementinforbruget med hele 150%. Massageklinikkerne får også travlt, selvom Swipp er på vej i graven. Vi bruger nemlig 9 gange så mange penge på massage i december. Analysen afdækker dog ikke, om det betyder flere besøg hos massøren, eller om forklaringen ligger i, at man betaler ekstra for en happy ending med MobilePay. Men noget i ovenstående skilsmissestatistik kunne tyde på det sidstnævnte.

Big Data, Small Data, irrelevant info, buzz-words og anekdoter i et lunefuldt sammensurium bragt til dig af Bureaubiz & The Orbit Agency. Sammen med Norstat har vi lavet en analyse, hvor vi spørger et repræsentativt udsnit af danskerne om deres holdninger og adfærd i julen og kombineret det med data fra: websexolog.dk, Bureaubiz og Danmarks statistik

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club