Jysk succes-bureau åbner i København

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet har fundet sammen med fire erfarne folk om at åbne et bureau i København. Der er selvstændige ambitioner for bureauet.

Clienti i Aalborg får nu en søster i skikkelse af Clienti Cph. Nogen vil måske kalde det et datterselskab, men visionen for bureauet er anderledes.

“Vi har fået en størrelse i Aalborg, der er passende. vi har et rigtig godt hold, men ikke mindst på rekrutteringen vil mulighederne være begrænsede, hvis vi alene arbejder ud af Aalborg,” siger partner og direktør, Mette Danmark og fortsætter:

“Vi tror ikke på at have et salgskontor – vi ønsker et egentligt bureau, der kan fungere sammen med Clienti i Aalborg – så vi både kan supplere og udfordre hinanden.”

Derfor har man også lagt vægt på, at en åbning i København skulle ske sammen med nogle mennesker, hvor DNA’et passer til Clienti-folkene.

Dem har man fundet i form af to små netværksorienterede bureauer: 3blondes ejet af Gitte Corfitzen og Provendo ejet af Peter Bork. De får hver en ejerandel af Clienti Cph og tager deres aktiviteter med ind i bureauet.

Desuden har den erfarne bureaumand, Hans-Henrik Rasmussen købt en del af bureauet og indtræder i ledelsen. Han har en fortid som adm. dir. for Y&R Copenhagen, Reklamebureauet Os og siden en række forskellige bureauer og virksomheder som aktivt bestyrelsesmedlem/formand.

Det er ham, der har bragt parterne sammen.

“Gitte Corfitzen og jeg har haft et kontorfællesskab med hver vores virksomhed – men har også talt om muligheden for at udbygge vores forretninger sammen med nogen. Det var dog vigtigt for os, at det skulle ske sammen med nogen, der har en tilgang til at drive forretning, der matcher vores,” siger Peter Bork og fortsætter:

“Jeg kender Hans-Henrik Rasmussen gennem lang tid og han kender samtidig Anders Bjørnstrup og Mette Danmark, så han kom til at spille en central rolle som mediator i dialogen mellem os.”

Endelig bliver Michael Andersen også tilknyttet bureauet. Han har siden 1. juli været strategisk direktør i Clienti – det vil han fortsat være, så selvom han bor i København, står den fortsat på en del rejser. Michael Andersen bliver dog bindeleddet mellem de to bureauer.

Clienti Cph flytter ind i det miljø af forskellige virksomheder, der fungerer omkring webbureauet Frankly Web – og bureauet arbejder allerede nu med planer om at opruste.

“Vi har ambition om at bygge et full-service orienteret bureau i København, og vi overvejer lige nu mulige ansættelser. I første omgang er det kontakt-folk, vi har i tankerne,” siger Peter Bork, der får rollen som adm. dir.

Clienti er kun to år gammelt og udspringer af folk fra Par No. 1, der gik konkurs lige op til sommeren 2011. Med Anders Bjørnstrup og Mette Danmark i spidsen har bureauet opnået en bemærkelsesværdig vækst.