Den 31. juli mistede Ogilvy én af sine egne

Katrine Jo Madsen, creative director og
Camilla Ploug, creative director, Ogilvy

Klumme: Katrine Jo Madsen og Camilla Ploug, der er creative directors hos Ogilvy, har skrevet mindeord om grafiker Claus Hyldal.

Natten til søndag sov Ogilvys mangeårige grafiske designer Claus Hyldal stille ind efter et år med alvorlig sygdom.

Det er et stort tab for os – både fagligt og personligt – og Claus vil blive savnet af alle, som har arbejdet med ham. Siden han kom til Ogilvy for 18 år siden, har Claus været en drivende kraft og solid motor på kontoret.

Altid lun, professionel, sprudlende og iført sportstøj, var Claus en livsnerve i det daglige arbejde. Han var en, som man til hver en tid kunne komme til med en udfordring, for Claus var drevet af at lære nyt og forsøgte hele tiden at dygtiggøre sig yderligere indenfor sit felt. Derfor var han også altid den, man gik til, hvis noget skulle gøres på en ny måde. Claus havde et skarpt grafisk øje som få, og hans arbejde kunne let kendes på både dets distinkte stil og høje kvalitet. Ligeledes var han en mentor for mange, og har i høj grad været med til at forme Ogilvys ånd.

Som kollega og menneske var Claus utrolig gavmild, og det glædede ham altid, når man kiggede forbi hans bord for at snuppe en karamel i skuffen og få en snak ved samme lejlighed om alt fra vine til skiudstyr. Claus var livsnyder med stort L, kreativ med stort K, sportsmand med stort S og familiefar med kæmpe F. Ganske enkelt et stort menneske. Og når Claus hvert år stod for at tage nye medarbejderportrætter, stod man foran et menneske, der så alle sine kolleger lige i øjnene for dem de var – og selv var så ligetil.

Sin sygdom så Claus også i øjnene for på stærkeste vis at kunne nyde den sidste tid med familien. Han har været savnet siden sin sygemelding som dygtig kollega og som det helt igennem skønne og sjove menneske, han var. Han efterlader et stort tomrum.

Ogilvys tanker går først og fremmest til hans nærmeste familie.

Claus blev 65 år.

Bisættelsen finder sted på tirsdag d. 9. august kl. 11.00 i Kastelskirken, Kastellet 50, 2100 København Ø.

Det er familiens ønske, at man i stedet for blomster betænker OK Fondens Hospice Søndergård på reg.nr. 2540 – kontonr. 4394235216, mærket Claus Hyldal.

Æret være Claus Hyldals minde.

 

Klummen er et udtryk for skribentens egen holdning