Nyd godt af studerendes nytænkning og skarpe idéer

Borgowilli.se

SPONSERET: I Berghs Studio arbejder virksomheder sammen med studerende om at udvikle kampagner, kommunikation og digitale produkter. “Vi udfordrer med nytænkning og skarpe idéer”, siger Tobias Lundqvist, ansvarlig for Berghs Studio.

Berghs School of Communication er en førende skole og har siden 1941 uddannet fremtidens kommunikationsformidlere. Skolen har vundet den prestigefulde pris School of the Year fem år i træk på Cannes Lions-festivalen – reklameverdenens svar på Oscaruddelingen. 

Nu udvider de udbuddet og går uden for den uddannelsesramme, som gjorde dem verdensberømte.

“Nu er vi ikke bare en skole. Vi hjælper verden med at blive bedre til at kommunikere. Dette kan være i form af uddannelse, men også i form af faktiske koncepter og produktion”, siger Tobias Lundqvist.

Berghs Studio fungerer til en vis grad som et reklamebureau, men Tobias understreger tydeligt forskellene. Kunden har mulighed for at deltage mere i processen og samtidig lære nye måder at kommunikere på. Til hvert projekt håndplukkes et team fra Berghs 200 studerende og tusindvis af alumner.

Berghs
Berghs bistår virksomheder og organisationer, som ønsker at udvikle og udfordre deres kommunikation. Gennem Berghs Studio har du mulighed for at arbejde med verdens mest prisbelønnede kommunikationsstuderende. Hvis du har brug for kompetenceudvikling, så kan Berghs skræddersy en uddannelse til netop din organisation.

Læs mere her

“Vi elsker at have kunden med på rejsen. Reklamebureauer præsenterer ofte en idé. Vi vil helst invitere kunden indenfor, når vi har 50 små frø til idéer, og så finder vi sammen ud af, hvilke der har et potentiale”, siger Tobias Lundqvist.

Berghs metode har vist sig at være et vindende koncept. På kundelisten finder man alt fra Strindbergmuseet til verdens største reklamekunde Procter & Gamble. I år er de nomineret til Svenska Designpriset for bedste håndværk.

“Det føles helt fantastisk. At vi som nye på markedet konkurrerer på samme niveau som Sveriges designelite. Det er et bevis på, at der er noget, vi gør rigtigt”, siger Tobias Lundqvist.

Berghs tilbyder også skræddersyede uddannelser til virksomheder. Det kan for eksempel være en marketingafdeling, som gerne vil dygtiggøre sig inden for content marketing, eller en hel virksomhed, der har behov for at optimere sin viden inden for digital kommunikation.

“Vi undersøger kundens målgruppe, behov og udfordringer og udarbejder derefter en unik kursusplan, som passer til virksomhedens aktiviteter. Vi tilbyder alt fra uddannelse på visse dage til partnerskaber, som strækker sig over flere måneder”, siger Tobias Lundqvist og slutter af med:

“Man behøver ikke at have et færdigt oplæg, når man kontakter os. Hvis man synes, det lyder spændende, eller er nysgerrig efter at vide, hvad det er, vi laver, så kontakt os endelig. Vore skræddersyede uddannelser betyder, sammen med Berghs Studio, at vi har et unikt helhedstilbud til virksomheder og organisationer, som gerne vil kommunikere bedre.”

Klummen er et udtryk for skribentens egen holdning