Af Zandra Damsgaard

Brønderslev indledte sidste år en branding-indsats. Nu hylder kommunen så tilflytterne – i en film, der har fået over 1 mio. visninger.

Med hjælp fra Weltklasse gik Brønderslev Kommune sidste år ind i kampen for at trække nye indbyggere til – eller rettere; at få dem, der er flyttet væk, til at vende tilbage.

Nu er kommunen – og bureauet – igen på banen og Facebook – denne gang med en hyldest til dem, der har valgt at flytte til kommunen.

Måske er man som tilflytter blevet budt velkommen af naboen. Men det er nok de færreste, som er blevet inviteret til et regulært velkomstarrangement med naboer, borgmester og store mængder kage. Det skete imidlertid for Maria og Jakob, der som nye i Dronninglund blev inviteret ind til genboen – og filmet med skjult kamera.

Filmen på 1:47 min. fra Brønderslev og Weltklasse er i skrivende stund blevet vist 1,1 mio. gange, delt næsten 2800 gange og fået op mod 900 – alt overvejende positive – kommentarer.

Weltklasse oplyser, at spredningen er startet organisk og understøttet af et mindre annonceringsbudget.

Historien om Maria og Jakob følges senere på året op af flere film og understøttende initiativer, der skal opretholde Brønderslev Kommunes positive befolkningstilvækst.

Se sidste års film her:

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club