Kommunikationsbureau fritstiller otte konsulenter

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Nordisk Kommunikation A/S er i økonomiske vanskeligheder, hvilket berører i alt 12 personer, heraf er 8 konsulenter.

“Det seneste års økonomisk resultater har været negative, og likviditeten er nu så presset, at det vil være uforsvarligt at lade konsulenterne arbejde videre”, skriver Pelle Carlo Nilsson, adm. direktør i Nordisk Kommunikation, i en pressemeddelelse.

Nichen har været ledelses- og organisationskommunikation – eller intern kommunikation, om man vil – og Nordisk Kommunikation har således fungeret på de indre linjer. Kundelisten har bl.a. omfattet Carlsberg, Bane Danmark og CBS, men en del tyder på, at det er snart er slut for bureauet, der ejes 60 pct. af Nordisk Kommunikation Holding AB og 40 pct. af Pelle Carlo Nilsson.

“Så længe, at der ikke er indgivet konkursbegæring, så eksisterer virksomheden endnu – og vi arbejder i den forbindelse på at mindske generne for vores kunder og leverandører”, siger Pelle Carlo Nilsson til Bureaubiz.

I alt er 12 personer berørt af Nordisk Kommunikation A/S’ vanskeligheder, herunder 8 konsulenter, som Pelle Carlo Nilsson karakteriserer som “fagligt stærke og seriøse”.

“Konsulenterne har i årevis løst opgaver på bedste vis for vores kunder – det er udelukkende p.g.a. af store uforudsete økonomiske vanskeligheder, at vi må afskedige dem,” siger Pelle Carlo Nilsson, der tilføjer, at de to søsterbureauer i Sverige er ikke berørt af situationen.