Kommunikationschef skifter side

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Help PR & Kommunikation har hentet kommunikationschef, og vil samtidig klare en kundetilgang ved at inddrage direktører i søsterselskaber mere.

Sidste år valgte Henrik Keller Jensen at forlade bureauverdenen til fordel for et job som kommunikationschef hos FK Distribution. Nu vender han så tilbage til bureauverdenen.

Henrik Keller Jensen har sagt ja til et job som teamchef hos Help PR & Kommunikation, der er et af bureaubranchens stærkeste på økonomiske nøgletal.

“Henrik Keller er et scoop for os. Han er kendt som en meget skarp og arbejdsom rådgiver, der kan PR-faget til fulde og desuden har stor erfaring med Public Affairs. Henrik træder direkte ind som teamchef i dagligdagen på kontoret, og han får ansvaret for nogle af vores største kunder,” siger Mads Byder fra Help PR & Kommunikation.

Samtidig med ansættelsen af Henrik Keller Jensen vil Mads Byder trække direktører hos selskabets søsterselskaber tættere på. Det skyldes tilgang af politiske og offentlige opgaver både i Danmark og internationalt. F.eks. skal bureauet til at løse opgaver for Hamborg.

De to personer, som nu vil blive mere involveret i Help PRs projekter ved siden af deres øvrige virke, er Kim Bek og Morten Lintrup.

Kim Bek er direktør i Urban Help og har blandt andet været direktør i Copenhagen Capacity, mens Morten Lintrup er direktør for Another Communications og har 16 års erfaring fra bureauer – bl.a. er han tidligere partner i Primetime.

“Kim Bek er allerede aktiveret, fordi vi har fået en del opgaver ind omkring kommunikation og byudvikling. Senest har vi vundet en række spændende opgaver for Hamborg by, hvor vi blandt andet skal udbrede kendskabet til én af byens allerstørste begivenheder – Hamborg Cruise Days,” siger Mads Byder.