Kreativ direktør forlader Manipulation – delvist

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bjarke Stemann har valgt at gå solo som free-lancer efter 9 år hos bureauet – men han fortsætter som medejer og vil være involveret i projekter.

Bjarke Stemann har været 9 år hos Manipulation, som han også er medejer af. Men nu er det slut. Han har valgt at gå free-lance. På Facebook skriver han i dag følgende:

“Efter 9 år som kreativ direktør og tekstforfatter hos Manipulation har jeg valgt at sige op og fratræde mit job ved årets udgang. Alt er godt, og begge parter er åbne for, at jeg kan løse opgave på freelance basis for bureauet. Men alt har også sin tid, og jeg vil gerne være fri til at gå ind i andre projekter. Jeg føler mig fagligt godt klædt på, men det kilder da lidt i mavsen. Vi ses derude.”

Hos Manipulation siger partner, Carsten Bjerregaard om afgangen:

“Bjarke Stemann fortsætter i ejerkredsen af bureauet og er fortsat tilknyttet forskellige kunder og opgaver. Men han har ønsket også at kunne arbejde på andre projekter fremadrettet, og kommer derfor til at fordele sin tid mellem bureauets kunder samt egne projekter.”

Manipulation er i øvrigt ved at skifte navn. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen hedder bureauet nu Connected – med Manipulation som binavn. Det er dog ikke noget, man har ønsket at fortælle mere om på nuværende tidspunkt.

Bureauet måtte fornylig også sige farvel til Fakta efter 2 år, da discount-kæden valgte at vende tilbage til Uncle Grey.