Kreativ direktør hos Kunde & Co vil have mere tid til sig selv

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Efter 11 år hos Kunde & Co ønsker den ene af tre kreative direktører at trappe ned. Han sætter et komma – ikke et punktum – for tiden som reklameskaber.

Flemming Slebsager var en mønsterbryder, da han i starten af 80-erne fandt frem til reklamebranchen.

“Jeg gik på universitetet hvor jeg blev cand. mag i litteratur og sprog, og det var usædvanligt, at komme til reklamebranchen fra universitetet,” siger Flemming Slebsager.

Usædvanligt eller ej – det blev et lykkeligt ægteskab. Som dog nu drosles ned.

Efter 11 år som kreativ direktør hos Kunde & Co sætter 61-årige Flemming Slebsager ikke et punktum – men dog et komma.

“Jeg ønsker at få en anden balance mellem privatliv og arbejde. Jeg vil gerne arbejde med forskellige projekter, og regner da også med, at jeg kommer til det – men jeg vil have mere tid til mig selv, min familie og vores skønne gård i Sverige,” siger Flemming Slebsager.

Efter en kort periode som free-lancer i starten af 80’erne kom han til Bates, hvor han blev de næste syv år. Derefter blev han sammen med Hans-Henrik Rasmussen og Peder Schack det nye team bag Young & Rubicam – et bureau som i de følgende år havde meget betydelig succes.

Derefter søgte han en mere strategisk tilgang til reklame – i første omgang hos DDBs Bernbach. Men relationen blev relativt kort – efter halvandet år gik han videre til Kunde & Co, hvor han har været siden 2002.

“Jeg synes jeg har været meget privilegeret i min karriere. Jeg har mødt en masse vidunderlige mennesker. Fået lov at boltre og udvikle mig hos Bates, været med til en markant succes hos Y&R og forfulgt lysten til at arbejde mere strategisk hos Kunde & Co,” siger Flemming Slebsager.

Branchen har ændret sig meget p de 30 år, han har været med – men det er ikke det samme som, at alle de gamle dyder skal smides ud.

“Den gode ide er stadig konge – den skal blot ud på flere platforme. Dialogen er blevet vigtigere og det hele er blevet mere gennemsigtigt. Det betyder, at udfordringerne er blevet større og sværere for mange virksomheder – men det betyder også, at det blevet mere spændende for sådan nogen som mig at arbejde for virksomhederne,” siger Flemming Slebsager.

Han var hos Kunde & Co en af tre kreative direktører. Så hans afgang indebærer ikke de store forandringer. De to tilbageværende – Morten Dreier og Glenn Weston – vil køre afdelingen videre helt som hidtil.