Kreativt parløb stopper hos Rethink

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Siden sommer har bureauet haft to direktører i den kreative ledelse. Nu stopper den ene for at gå solo, mens den anden – og senest tiltrådte – overtager ledelsen.

Rethinks kreative direktør bliver officielt udskiftet, når den svenske kreative direktør og partner Martin Kann stopper til nytår efter syv år på bureauet.

Men afløseren er allerede på plads. I sommers ansatte Rethink nemlig Jesper Munch Toldam som ny kreativ direktør, og han har siden da kørt parløb med Martin Kann.

Den nye kreative direktør var indtil i sommers kreativ direktør hos Core:workers, der er et bureau med speciale i strategisk medarbejderkommunikation.

Desuden har han erfaring som tekstforfatter og konceptudvikler fra Dreyer & Kvetny.

Martin Kann fortsætter karrieren i eget navn, men ved endnu ikke i hvilken form.

Fra adm.dir. Kresten Bo Nielsen lyder det om udskiftningen:

”Det er altid vemodigt, når en god gammel kollega, som så samtidig har været en af de bærende kræfter, beslutter sig for at gå nye veje. Men sådan er gamet, og selv om jeg har været utrolig glad for det tætte samarbejde med Martin og de resultater, vi har skabt for vores kunder, glæder jeg mig til fremtiden. Med Jesper ombord har vi gjort klar til skiftet og mister ikke noget på den kreative bane.”