Af Zandra Damsgaard zandra@bureaubiz.dk

Vi skal hylde modet til at turde forny sig, mener Kristina May Pries og peger på en navnkundig kollega, der har taget et usædvanligt skridt ved siden af bureauarbejdet.

Kristina May Pries er grafisk designer, partner i og stifter af designbureauet AM.

”Jeg vil gerne pege på Restauranten Mangia i Bagerstræde, som Jonas Hecksher fra E-types er medstifter og -ejer af.

Ligesom jeg selv arbejder Jonas hver eneste dag med at bygge brands op og har gjort det i mange år. Han har med E-types bygget en forretning op, som jeg også har stor respekt for, men at starte en restaurant er jo noget helt andet.

Jeg synes, det er ret imponerende på den måde at gå på produktsiden og være med til at bygge noget nyt op selv, i øvrigt ved siden af sit bureauarbejde.

Jeg har valgt Jonas og Mangia, fordi jeg synes, vi skal hylde modet til at turde træde ud, hvor man måske ikke kan bunde. Modet til at turde forny sig som både designer og som virksomhed.

Det er, som jeg ser det, ultramodigt af Jonas at tage det skridt. Han har jo gjort det, fordi han brænder for det, og har samtidig formået at bruge alt det, som han har arbejdet med i så mange år, i sin egen forretning.

Og jeg synes, det er lykkedes rigtigt godt: Mangia er blevet en fascinerende og dygtig restaurant med god, autentisk stil, god stemning og en skarp visuel identitet, og Jonas har været stærk til at bygge et community op omkring den.”

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club