Lazzaweb køber digitalt bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Sidste måned kunne Lazzaweb fortælle, at ledelsen gik ind som medejere af bureauet. Nu kommer endnu en medejer, hvis bureau er blevet opkøbt.

I sidste måned fik Lazzaweb fem nye partnere. Nu kan de føje endnu en til. Det er Emil Nissen, som bliver partner samtidig med, at Lazzaweb overtager hans bureau Nissen & Co., hvor der i alt er tre medarbejdere.

Både Lazzaweb og Nissen & Co. er specialiseret i Google marketing, og ifølge en pressemeddelelse er baggrunden for opkøbet at samle de bedste i branchen til Google marketing.

“Vi er utroligt begejstrede for denne udvikling i Lazzaweb. Med opkøbet af et ambitiøst bureau som Nissen&Co tilføjer vi et talentfuldt team og en portefølje af spændende kunder, som vil styrke vores allerede robuste markedsposition. De kommende medarbejdere opererer under de samme værdier som os og deler samme DNA. De kommer med spændende, nye kræfter, som kan bidrage til vores fortsatte innovation og vækst,” siger CEO Mathias Teis ifølge pressemeddelelsen.

Fra Emil Nissen lyder det:

“Det er med stor begejstring og ære, at jeg træder ind i Lazzawebs partnergruppe. Denne mulighed for at være med til at forme fremtiden for et så dynamisk og innovativt selskab er både inspirerende og motiverende. Jeg ser frem til at samarbejde tæt med det talentfulde team for at levere banebrydende løsninger og fortsætte med at skabe ekstraordinær værdi for vores kunder.”

Med fusionen har Lazzaweb 33 medarbejdere i Aalborg.

Ejerkredsen består nu af: Investor Hub Viborg, Patrik Lazzarotto, Mathias Teis, Nikolaj Bæk, Peter Schack, Jimmi Pedersen, Victor Rask Lind, Lasse Hvarregaard Knudsen og Emil Nissen.