Fem nye medejere i nordjysk bureau-succes

Peter Engholm
25@mail.dk

Lazzaweb, der i sidste måned vandt ved Global Search Awards, får nu en håndfuld nye medejere. Ledelsesteamet har købt sig ind.

Aalborg-bureauet Lazzaweb, der er specialiseret i Google marketing, fortsætter med at rykke. Tidligere på året fremgik det af regnskabet for 2022, at bureauet var vokset godt 26 pct. på toppen til næsten 21 mio. kr. i bruttoavance, og resultatet før skat var steget godt 90 pct. til 6,3 mio. kr. 

I marts kom en investeringsfond, Investor Hub Viborg, med i ejerkredsen, der tæller stifter Patrik Lazzaretto og CEO Mathias Theis. Disse tre parter er nu ikke ene-, men majoritetsejere, for fem andre medejere er kommet til.

Det drejer sig om ledelsen i Lazzaweb, der i øvrigt i sidste måned vandt to priser ved Global Search Award, bl.a. prisen som bedste integrede searchbureau på globalt plan (blandt de mindre af slagsen).

De fem nye partnere i virksomheden er:

  • Nikolaj Bæk, Chief Marketing Officer
  • Peter Schack, Head of SEO
  • Lasse Knudsen, Head of PPC
  • Victor Rask Lind, Chief Sales Officer
  • Jimmi Pedersen, Chief Operating Officer

“Dette partnerskab markerer ikke blot begyndelsen på et nyt kapitel, men også et epokegørende øjeblik i vores rejse mod vækst. Jeg er fuldt overbevist om, at vi vil kunne realisere vores ambitiøse målsætninger og derigennem etablere enestående standarder inden for branchen og samtidig cementere vores position og skabe større vækst til det danske samfund,” siger Mathias Teis, CEO hos Lazzaweb, i en pressemeddelelse.

En af de nye medejere, CMO Nikolaj Bæk, siger: 

“At have været en del af Lazzawebs imponerende udviklingsrejse og nu få chancen for at bidrage som medejer er et definerende øjeblik for mig. Talentmassen er enorm, og det er en stor inspiration at møde ind på arbejde hver dag.”