Ledelsesrokade hos Carat

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Titlen som direktør for Carat Danmark og Carat Nordic splittes op i to. Det giver plads til en ny direktør for Carat Danmark. Samtidig får Vizeums direktør udvidet sit ansvar.

Malene Birkebæk, der de seneste fire år har stået i spidsen for Carat Deep Blue, er nu steget et trin længere op af rangstigen og bliver direktør for Carat Danmark.

Hidtil har Mads Bredal været direktør for både Carat Danmark og Carat Nordic. Med Malene Birkebæks udnævnelse, fortsætter han som ansvarlig for det nordiske marked med titlen af President Nordic Clients and New Biz.

37-årige Malene Birkebæk er uddannet fra CBS og har arbejdet hos Carat siden 2000, senest altså som direktør for Carats enhed for strategi og analyse .

Om sit nye job, siger hun i en pressemeddelelse: 

”Der er to ting, der ligger mig på sinde for den fremtidige drift af Carat: Udvikling og faglighed. Carat må for alt i verden ikke stå stille, for det er det samme som tilbagegang i vores branche. Og så har jeg altid lagt vægt på, at vores kunder skal have det bedste – og det bliver bestemt ikke ændret”.

Også hos moderselskabet Aegis Media sker der en ænddring i ledelsen. Det er direktør i Vizeum, Martin Baaring, der fremover bliver COO i Aegis Media, mens han beholder direktør-jobbet i Vizeum og desuden får Trading og Direct under sig.

Tidligere på året blev CEO i Aegis Media Danmark, Lars Bo Jeppesen, udnævnt til også at være CEO for Aegis i Norden. Han fortsætter med begge poster, men får nu hjælp fra Martin Baaring med den danske drift.