Lisbeth Knudsen bliver ny direktør for Mandag Morgen

peng

Den tidligere koncernchef for Berlingske Media tiltræder 1. december en nyoprettet stilling som direktør for Mandag Morgens danske aktiviteter. Og her stopper hendes arbejde i øvrigt ikke.

Blandt Lisbeth Knudsens mange positive skudsmål er hendes enorme arbejdsindsats. Og ganske symptomatisk nåede hun kun at gå uden fast arbejde i ganske kort tid, siden hun den 30. september trådte tilbage som øverste chef for Berlingske.

Den 1. december tiltræder hun en nyoprettet post som direktør for Mandag Morgens danske aktiviteter.

Ud over Ugebrevet Mandag Morgen og de digitale medieaktiviteter omfatter det bl.a. de mange projekter og aktiviteter i virksomheden Mandag Morgen Velfærd.

De danske aktiviteter samles nu i én virksomhed, Mandag Morgen Danmark, der vil have ca. 35 faste medarbejdere.

“Mandag Morgen repræsenterer noget originalt i mediebilledet, som jeg synes, det vil være spændende at være med til at sikre en stærk position, også i den digitale nutid og fremtid. Jeg har altid haft stor respekt for den vision og ambition, Erik Rasmussen har haft for Mandag Morgen. Virksomheden viser en alternativ vej både journalistisk og konceptmæssigt blandt medierne i Danmark. Vi skal skabe høj nytteværdi for både den private og offentlige sektors beslutningstagere. Det er interessant at arbejde med, ” siger Lisbeth Knudsen i en pressemeddelelse.

Jf. arbejdsindsatsen vil Lisbeth Knudsen ikke nøjes med blot at være direktør i Mandag Morgen:

”Jobbet vil samtidig efter min aftale med Mandag Morgen give mig mulighed for at realisere et personligt ønske om at kunne bidrage med mange års ledelseserfaring og alsidig viden om den digitale udvikling til et professionelt bestyrelsesarbejde i nogle spændende virksomheder og institutioner, som har stukket en føler ud, siden jeg forlod Berlingske Media for nogle uger siden,” siger Lisbeth Knudsen.

Mandag Morgen beskæftiger i alt omkring 60 medarbejdere. Efter et utilfredsstillende resultat i 2014 forventer Mandag Morgen at komme ud med et pænt overskud for 2015, trods investeringer i en ny digital platform samt i internationale aktiviteter, der først skaber indtægter i 2016.