Lunar Way leder efter bureau

Zandra Damsgaard
zandra@bureaubiz.dk

Danske Lunar Way, der udfordrer bankerne på app-fronten, har fået en CMO. Og hun er på bureaujagt.

Den tidligere CBB-direktør Signe Julie Valeur skal fra den 1. december 2017 være CMO i fintech-virksomheden Lunar Way, hvor hendes fornemste opgave bliver at understøtte selskabets opgør med den traditionelle bankverden.

Det sker blandt andet med en ny marketingstrategi, der kommer til at omfatte et reklame-/mediebureau til den kreative del.

Det bekræfter Lunar Way over for Bureaubiz.

“Vi har tidligere samarbejdet med forskellige reklame- og mediebureauer, men med Signes nye strategi for vores marketing, så får vi også brug for et frisk pust af kreativt indhold,” siger således  project manager Maiken Paaske.

Lunar Way har ikke på nuværende tidspunkt en fast tilknytning til et bureau.

Få begrænsninger
Fintech er en sammentrækning af finance og technology, og Lunar Way står bag en app, der kort fortalt kan håndtere brugernes finanser: konto, kort, oversigt over forbrug, mulighed for opsparing, kredit osv.

Flere end 70.000 danske brugere har angivelig hentet den gratis app, som Lunar Way driver i samarbejde med Nykredit.

Oprettelsen af stillingen og ansættelsen af Signe Julie Valeur er et led i direktionens strategi om at løfte organisationen og sikre den fortsatte digitale udvikling.

”I Lunar Way er det en del af dagligdagen at tænke anderledes, og fordi der hersker en startup-kultur, er der meget få begrænsninger for udviklingen. Vi kan derfor hurtigere rykke, når vi fornemmer, at kunderne i markedet efterspørger noget nyt, og det passer rigtig godt til min person,” lyder det fra Signe Julie Valeur.

Den nye marketingchef skal desuden bistå Lunar Ways internationale udrulning.

Paralleller til tele
Signe Julie Valeur har arbejdet i telebranchen i flere år og blev i 2014 adm. direktør for CBB og Bibob, hvor hun i en periode også varetog marketingopgaverne.

Hun vender nu hjem fra de noget varmere himmelstrøg i Dubai, hvor hun siden 2016 har været chief commercial officer i Virgin Mobile.

”Jeg har været en del af teleindustrien siden 2001 og kan genkende nogle af de samme muligheder for at optimere kundeoplevelsen i bankindustrien. Lunar Way har et solidt forretningsfundament, som bygger på et hul i markedet for bankprodukter. Man vil udfordre traditionelle banker, og det vil jeg gerne være en del af,” siger Signe Julie Valeur ifølge en pressemeddelelse.