M2-direktører med i nyt detektiv-bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet skal hjælpe erhvervslivet med efterforskning af svindel, og har Kenneth Plummer med i ejerkredsen. Samt eks Duckling-direktør i ledelsen.

Et nyt detektiv-bureau har set dagens lys, og får en betydelig eksponering i dagens udgave af Børsen, hvor historien har taget forsiden og et opslag.

Bureauet skal hjælpe erhvervslivet med efterforskning af svindel, og har selvfølgelig flere politifolk som markante deltagere. Navnet bliver Parsifal Services og adm. dir. bliver Jan Jarlbæk, der har 23 års politierfaring – f.eks. fra Rejseholdet og Europol. Men også Københavns tidligere chef-politiinspektør, Kai Wittrup ventes at træde ind i bestyrelsen.

Bureauet har dog også et markant indslag fra kommunikationsbranchen, idet DRs tidligere generaldirektør og nuværende partner og direktør i M2 Film, Kenneth Plummer, er medstifter og indgår i ejerkredsen.

Også Kim Broadbent, der indtil i år bestred posten som CCO i Duckling&Sonne – et selskab i M2-gruppen, er med i ejerkredsen. Han bliver direktør og partner i Parsifal Services.

Halvdelen af aktierne ejes dog af det danske firma AS Solution, der yder beskyttelse til topchefer – som f.eks. Microsofts, Bill Gates.

Parsifal er stiftet, fordi man mener, der er et behov for at hjælpe virksomheder med efterforskning i lyset af, at politiet er presset på ressourcerne.

Kenneth Plummer er ikke ubekendt med branchen, idet han i en kortere periode var formand for Group Confidence, der dog havde sit fokus på mere traditionel vagtvirksomhed.

“Fra min korte periode som formand for Group Confidence har jeg fået det klare indtryk, at der er et ret stort markedspotentiale. Der er ikke professionelle udbydere herhjemme, så der er plads til en seriøs udbyder med de rette kompetencer,” siger Kenneth Plummer til Børsen. Han har sat sig i formandsstolen for selskabet.