Markant debattør fik nyt job via Facebook

FiG

Henrik Dahl er mest kendt som sociolog og debattør. Men nu er han også blevet folketingskandidat og det har sat foredragsindtægterne ned.

I sidste uge annoncerede den kendte og markante debattør, Henrik Dahl, at hans folketingskandidatur for Liberal Alliance havde dæmpet lysten til at booke ham som foredragsholder. Derfor søgte han et deltidsjob.

Det skulle vise sig at være en effektiv post, for allerede nu har han fået, hvad han ønskede. Henrik Dahl er blevet kommunikationsrådgiver hos Publico i Aarhus.

“Jeg føler allerede, at jeg har kendt og haft glæde af Henrik Dahl i mange år. Jeg har læst hans bøger, lyttet til hans radioprogrammer, fulgt ham som debattør og moret mig over hans humor på Facebook. At han desuden har en phd i kommunikation og haft eget bureau differentierer ham positivt fra de fleste kandidater. Så da jeg så Henriks åbne jobansøgning på Facebook, skrev jeg straks til ham og aftalte en samtale, der mest kom til at handle om, hvad han skal lave i Publico, ikke om han skulle ansættes,” siger Uffe Lyngaae, direktør i Publico.

Henrik Dahl er sociolog, forfatter, foredragsholder, folketingskandidat for Liberal Alliance i Sydjyllands storkreds samt tidligere adjungeret professor, medlem af Værdikommissionen, studievært, stifter af Explora og forskningschef i ACNielsen med mere.

“Held kommer i mange skikkelser. Nogle af de bedste år i mit arbejdsliv var de knap fem år, jeg var forskningschef i ACNielsen. Nu skal jeg lave mange af de samme ting hos Publico: Udvikle seminarer og analysemetoder. Rådgive virksomheder og organisationer. Hvis mine nye Publico-kolleger og vores kunder synes, det er bare halvt så spændende, som jeg selv gør, er successen hjemme,” siger Henrik Dahl.