MEC henter ny direktør på kundesiden

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauets Aarhus-direktør gik til eBay. Nu har man så fundet hans afløser – hos Waoo!

MECs Aarhus-direktør, Heine Jørgensen lod sig tidligere på året friste til at forlade bureauet til fordel for et nyt job som kommerciel direktør hos eBay.

Nu har man så ansat hans afløser – og her er man taget på strandhugst på kundesiden. Den nye managing director i Aarhus bliver nemlig Claus Dahl Andersen (43), der kommer fra et job som digital manager hos Waoo!.

”Jeg er overbevist om at Claus er den rigtige profil til at tage MEC’s Århus kontor videre. Claus’ erfaring inden for det digitale og forretningsudvikling generelt er nogle af de ting som jeg kan høre på vores kunder, at der er allermest brug for lige nu, for at kunne agere som brand i et mediemarked under hastig forandring,” siger MECs CEO, Uffe Henriksen.

Claus Dahl Andersen har været hos Waoo! siden 2011 og han kom til selskabet efter seks år hos eBay.

”MEC har en lang historik i det jyske, og står lige nu med et solidt udgangspunkt og stærkt team som er klar til at gå ud og være agendasættende i markedet. Den udvikling som jeg har set hos MEC, f.eks. Mediatrader platformen og MEC’s tilgang til at arbejde med data og digitale media mv., samt ikke mindst deres styrker inden for content og brand activation, syntes jeg er utroligt spændende,” siger Claus Dahl Andersen, der tiltræder d. 1. maj.