Meget flotte anmeldelser til bureau-partners romandebut

Peter Engholm
25@mail.dk

Thomas Rydahl er til daglig partner, planner og digital storyteller på RelationshusetGekko. Nu debuterer han i romanform og fortæller en historie, som anmelderne stor-roser.

Dagens aviser omtaler Thomas Rydahl i rosende vendinger – ikke for hans virke som planner og partner på RelationshusetGekko, men for hans thriller Eremitten.

”Thomas Rydahls debutroman om Erhard, den nifingrerede og forhutlede detektiv fra Fuerteventura, som bor sammen med sine to geder, har international klasse,” skriver Politikens anmelder og kvitterer med fem stjerner.

Samme solide karakter tildeler Jyllands-Posten bogen, mens Weekendavisen lægger således op:

”I Thomas Rydahls litterære og formfuldendte thriller følger man en ældre dansk mands sindige opklaring af et gådefuldt drab på den spanske ø Fuerteventura. Bogen er solgt til oversættelse i ti lande. Med god grund.”

Thomas Rydahl har de seneste seks år været på RelationshusetGekko, hvor han for tre år siden blev partner. De flotte anmeldelser ligger så langt fra det beske råd Don’t quit your day job, som tænkes kan. Og droppet jobbet – dét har Rydahl ikke.

Hos RelationshusetGekko siger direktør og partner, Jan Køhler:

”Jeg kan bekræfte, at Thomas har passet sit arbejde på bureauet. Romanen har han skrevet ved at tage til Louisiana hver søndag. Han holdt bogreception i går, så i dag har han … løse pligter på bureauet. Vi er alle vildt stolte på hans vegne over bogen.”

At Thomas Rydahl debuterer som romanforfatter, kommer måske ikke som den helt store overraskelse, når man ser på hans litterære CV: Vandt Politikens og Gyldendals novellekonkurrence som 17-årig i 1992, var elev på forfatterskolen 1997-99 og har udgivet tre noveller – den seneste i 2010. Se hans hjemmeside her.