Mig & min moster – Bullshit-bingo

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Mig & min moster taler bl.a. om forbedringer, der er forværringer, og hvor svært det er at tage ansvar for verden, når man går på arbejde.

Coronanedlukningen har tvunget mosteren og nevøen i midlertidigt podcast-hi. Vi bringer derfor et udpluk af de bedste episoder, der endnu ikke har været på Bureaubiz. Denne podcast er den første af slagsen. Beskrivelsen lyder:

Hanne har begået professionelt selvmord. Hun kan ikke holde ud at producere bullshit-kommunikation for de brands, hun har været spindoktor for. Det er slut med at få dårligere kvalitet til at ligne en forbrugerfordel.

Hannes professionelle selvmord på LinkedIn

Marcus forsøger at holde fanen højt på sit reklamebureau, men har været nødt til at hykle for at tjene penge. 

Lyt med her: 

Du kan også lytte med på Spotify, Apple Podcast og på Mig & min mosters side