Mig & min moster: Carlsberg Fondet forlænger nutiden med brædder i en vision for fremtiden

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Mig & min moster er tilbage. Mosteren og nevøen taler om Carlsberg Fondets fremlagte vision for Danmark i 2050. De giver den dumpekarakter.

Mig & min moster uddeler en dumpekarakter. Det gør de til 52 kendte og respekterede professorer, erhvervsfolk, kunstnere og fagforeningsfolk, der ifølge mosteren og nevøgen  har skabt en pinlig retningsløs vision for Danmark 2050. Alt det vi kender, skal bare være lidt bedre, lyder dommen.

Mig og min moster tager fat der, hvor det gør ondt og diskuterer, at vi har nået grænsen for effektivitet. Kravet om at få mere for mindre ødelægger menneskers trang til at gøre det godt og blokerer for at skabe en bedre fremtid for nevøens nyfødte søn.

Du kan også lytte med på Spotify og Apple Podcast