Mig og min moster: En opringning kan gøre verden grønnere

Redaktionen

Når det kommer til klimaet, er det ikke kun tanken, der tæller. Investeringsaktivist Silja Nyboe Andersen gæster Mig og min moster og deler bl.a. råd til, hvordan man kan gøre en forskel gennem sine investeringer.

Investeringsaktivist Silja Nyboe Andersen fortæller om, hvordan vi med en enkelt opringning kan gøre en positiv forskel for klimaet.

Investeringsaktivist Silja Nyboe Andersen. Foto: Magnus Arrevad.

Penge er magt, og alle os, der har en pensionsopsparing, kan ringe til vores pensionsselskab og høre om vores pension er med til at skabe en bedre fremtid, eller om den er placeret i olie og andre grimme ting.

Når vi gør det, fortæller vi vores pengeforvaltere, at vi ikke er ligeglade. Hver opringning tæller.


 Du kan også lytte med på Mig og min mosters hjemmesideSpotify og i Itunes.