Efter kort jagt: MTG ansætter ny marketing- og kommunikationsdirektør

peng

I sidste måned meddelte Viasat og TV3, at man skulle have en ny direktør for marketing og kommunikation. Hun er fundet nu – også selv om hun troede, hun skulle noget andet.

MTG Danmark har ansat Dorte Tandrup i en ny funktion som marketing- og kommunikationsdirektør. Hun tiltræder jobbet den 16. november og indgår i selskabets øverste ledelse med titel af VP.

Viasat og TV3 Danmark blev slået sammen til MTG Danmark i august, og i begyndelsen af september sagde CEO Kim Poder, at mediekoncernen var på jagt efter en ny marketing- og kommunikationsdirektør.

Med ansættelsen af Dorte Tandrup er ledergruppen nu fuldtallig, og en ny MTG-struktur er på plads.

Det er ellers ikke mange uger siden, at Dorte Tandrup valgte at fratræde et job som afdelingsdirektør hos TDC Marketing for at blive selvstændig.

”Jeg troede egentlig, at jeg skulle noget helt andet karrieremæssigt, da MTG ringede. Men jeg indså hurtigt, at der her var tale om et absolut drømmejob, som jeg kun kunne sige ja til,” siger Dorte Tandrup i en pressemeddelelse.

Hun havde været 10 hos Nørgård Mikkelsen som kontaktchef og projektleder, før hun i 2011 kom til TDC-koncernen. Hun var marketing- og kommunikationschef hos Telmore, før hun rykkede videre til TDC-brandet.

Om sin nye arbejdsplads siger Dorte Tandrup:

”MTG er en af verdens førende underholdningsvirksomheder og beskæftiger sig med hele værdikæden, lige fra udvikling til distribution af content. Dertil har man en række spændende indholdsrettigheder og brands at arbejde med. Samlet giver det rigtig mange marketingstrenge at spille på.”